Over ons

NME de Naturij is het centrum voor natuur- en duurzaamheidseducatie voor de gemeenten Smallingerland, Heerenveen en omstreken.

NME de Naturij

Op  het terrein van de Naturij is de eerste schuifdeur die van het duurzaam gebouwde NMEcentrum voor Zuidoost Fryslân. Vlakbij Heerenveen in Oranjewoud huurt NME de Naturij samen met andere verwante organisaties de Natuurschuur. Vanuit deze beide locaties organiseren we natuur- en duurzaamheidseducatie voor kinderen.

Doelstellingen

Via NME de Naturij kunnen de basisscholenleerlingen heel concreet kennismaken met begrippen als kringloop en biodiversiteit. Zij gaan dan ook beseffen dat alles met elkaar samenhangt en dat wij mensen de natuur nodig hebben. Dit besef vormt de basis van duurzaam leven.

Medewerkers

2 beroepskrachten en ca 15 vrijwilligers zijn verbonden aan NME de Naturij.

 

 

 

Vacatures

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers, stagiaires en natuurouders. Interesse? Neem dan contact met ons op. 

 

 

 

Doelstellingen en medewerkers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Vacatures, Vrijwilligerswerk of Stage

NME de Naturij heeft op dit moment geen  vacatures voor betaald werk, wel kun je als vrijwilliger of stagiair aan de slag.
Woon je in Heerenveen, Opsterland of Smallingerland? Dan ben je van harte welkom bij NME de Naturij als vrijwilliger. Meld je aan voor vrijwilligerswerk via ons contactformulier. Daarna nemen we contact met je op en gaan we samen kijken of er werkzaamheden zijn die bij je passen. Als je met kinderen gaat werken is een VOG verplicht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de NME Naturij!

Mailchimp

Aanmelden

Aanmeldformulier