Lid worden

Iedereen die werkzaam is met kinderen in Zuidoost Fryslân kan leskisten en materialen lenen tegen een geringe vergoeding. Ligt je school of opvangorganisatie in Heerenveen, Smallingerland of Opsterland, dan is het aan te raden om lid te worden van NME de Naturij.

Voordelen lidmaatschap

Basisscholen, buitenschoolse opvang en kinderopvang uit Heerenveen, Smallingerland en Opsterland kunnen lid worden van NME de Naturij. Voordelen lidmaatschap:

Kosten lid worden

Per schooljaar betaal je voor een lidmaatschap bij NME de Naturij een tarief dat afhankelijk is van de grootte van je school of opvang organisatie. Per gemeente is dat een ander tarief, vanwege het verschil in subsidies van die gemeenten aan NME de Naturij.

Smallingerland

De kosten voor een school met maximaal 8 groepen betaald €125,- per schooljaar. Grotere scholen betalen €175,- per jaar.
Als lidschool betaal je vanaf €30,- per groep, per veldwerkles, buitenactiviteit of gastles.

Opsterland

Een Opsterlandse basisschool is lid van NME de Naturij voor € 2,50 per leerling (met een maximum van €500,- ).
Lidscholen uit Opsterland betalen voor lessen met begeleiding door NME de Naturij vanaf € 50,- per groep, per veldwerkles, buiten activiteit of gastles.

Heerenveen

De kosten voor een school met maximaal 8 groepen betaald €125,- per schooljaar. Grotere scholen betalen €175,- per jaar.
Als lidschool betaal je vanaf €30,- per groep, per veldwerkles, buiten activiteit of gastles.

Gratis leskisten en materialen lenen

Op het NME de Naturij hebben we diverse materialen beschikbaar die lid-scholen gratis kunnen lenen, waaronder:

Alle leenmaterialen mag je 3 weken houden en ze kunnen eventueel op school bezorgd worden. Wil je de lesmaterialen eerst zien of advies erover ontvangen, dan kun je altijd een keer langskomen op NME de Naturij.

Exclusief voor leden: Veldwerk, gastlessen en projecten

Gratis begeleiding natuurouders

In Heerenveen werken we met Natuurouders. Als jullie school één of meer ouders heeft die Natuurouder willen zijn, dan begeleidt NME de Naturij hen samen met IVN Heerenveen via een korte cursus in voor- en najaar en door het jaar heen waar nodig. Natuurouders assisteren bij de buitenlessen en/of nemen de leerkrachten het regelwerk eromheen uit handen.

Aanmelden

Aanmeldformulier