Leerkrachten basisonderwijs

Basisscholen in Smallingerland , Opsterland en Heerenveen kunnen lid worden van NME de Naturij. Scholen uit andere gemeentes kunnen leskisten en materialen lenen.

Mogelijkheden

Basisscholen in Smallingerland, Opsterland en Heerenveen kunnen lid worden van NME de Naturij. Scholen uit andere gemeentes kunnen leskisten en materialen lenen (tegen een kleine vergoeding).

Een lidschool kan:

  • Gratis leskisten en materialen lenen
  • Aanmelden voor gastlessen, buitenlessen (veldwerk) en projecten.
  • Gratis informatie en advies

 

Naast lessen over duurzaamheid ben je ook voor de invulling van de natuur-, techniek en omgevingslessen bij NME de Naturij aan het goede adres. En wil je je cultuurlessen een natuur of duurzaamheidsthema meegeven? Daar kan NME de Naturij ook voorzien of doorverwijzen.

Bijeenkomsten

2x per jaar is er een leerkrachtenbijeenkomst over natuur en duurzaamheid, van elke lidschool minimaal één leerkracht per school,  jullie contactpersoon natuur en duurzaamheid . Hier krijg je informatie over nieuwe projecten en tips voor lessen over natuur, techniek, omgeving en duurzaamheid.

Advies

NME de Naturij kan ook op school komen voor advies, we zetten in ca. 20 min. van een teamvergadering de mogelijkheden op een rijtje. Nog meer kans dat een lidmaatschap bij NME goed gebruikt zal worden!

Ook als je als leerkracht individueel advies wilt of vragen hebt, ben je (op afspraak) welkom bij NME de Naturij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de NME Naturij!

Mailchimp

Aanmelden

Aanmeldformulier