Nieuws


Kansen voor paddenstoelen en vrijwilligers op NME Naturij

Elk seizoen geeft kansen om kinderen met natuur in aanraking te brengen. NME de Naturij (centrum voor natuur- en duurzaamheidseducatie voor Drachten e.o.) begeleidt jaarlijks buitenlessen in de natuur en leent leskisten uit over natuur, techniek en duurzaamheid voor scholen van Smallingerland en omgeving. We doen dit met een team van enthousiaste vrijwilligers en zoeken hiervoor versterking.

Ken je iemand die makkelijk met groepen kinderen omgaat en interesse heeft voor natuur? Dan graag contact opnemen via info@nmenaturij.nl of bel 06 81961704. Als vrijwilliger wordt je goed ingewerkt. De leerkracht is er ook altijd, want die kent de groep. De buitenlessen zijn al kant en klaar. Het gaat vooral om het ter plekke klaarzetten van de materialen en het begeleiden van de les.

Weet je wel iets van natuur & milieu, ben je handig met de computer en een beetje praktisch ingesteld? Dan zou je NME de Naturij enorm kunnen helpen met het vernieuwen en onderhouden van onze leskisten met kant en klare lesprogramma’s.


Nieuwsbrieven 

Wij hebben onze nieuwsbrieven weer verzonden.
Heb jij de nieuwsbrief niet ontvangen of wil je de nieuwsbrief teruglezen?
Klik dan op onderstaande link om de nieuwsbrief te bekijken. 

Nieuwsbrief juni 2020

Jaarverslagen
Jaarverslag 2019

 

Archief

Nieuwsbrief Smallingerland/Opsterland april 2020
Nieuwsbrief Heerenveen april 2020
Nieuwsbrief Smallingerland/Opsterland januari 2020
Nieuwsbrief Heerenveen januari 2020
Nieuwsbrief Drachten sept 2019
Nieuwsbrief NME Heerenveen sept 2019

 

Houd onze Facebookpagina in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons aanbod!
Abonneren op de nieuwsbrief kan door een e-mail te sturen naar nmedrachten@gmail.com met als onderwerp "Abonneren Nieuwsbrief".